søndag 28. april 2013


29.04.2013
Alva og de åtte ungene.
Nesten rent guttelag med bare ei tipse i gjengen. To svart/hvite gutter ble det med resten lever/hvite. Alva var kjempeflink, jeg fikk bare så vidt være med å hjelpe, men hun ønsket å fikse dette selv. Sibbe og katten er litt i villrede og forstår ikke helt hva all den pipinga er som kommer fra rommet.

torsdag 25. april 2013

Alva dag 58.
Hun orker ikke fult så mye lengre, må ta noen små strekk på sofaen innimellom. Matlysten er på topp og jeg gir henne godt med for. Det går i våtfor (vom og hundemat), valpefor med litt kulturmelk og eggeplomme. I tillegg så blir det litt snack utenom. Nå er alt klart på valperommet så nå kan valpene bare komme.

søndag 21. april 2013

54 dager drektig.

I dag har jeg brukt dagen på å gjøre i stand valperom. Alva er ikke særlig interessert i å gå noe lenger tur så det blir bare litt rusling rundt i nabolaget. Hovedinteressen nå er MAT, hun virker nesten bunnløs. Nå forer jeg henne ganske mye. Det går i valpefor med en skvett kulturmelk, våtfor med eggeplomme og ellers hva kjøleskapet har å by på. Jeg tenker at hun får få i seg mest mulig nå så lenge hun orker mat slik at hun har litt å gå på når matlysten avtar.
Desperados Alva
Legg N VCH Desperados Yunior

 











 
 
 



 

onsdag 17. april 2013

Valper i vente. Alva er drektig

N VCH Desperados Yunior og Desperados Alva er sant
 
I februar dro Alva og jeg en tur med fly til Trondheim og traff Yunior og hans eier, Helge Growe. Alva fikk bo på hotell noen dager og hadde noen hyrdestunder med Yunior. Resultatet viser seg nå. Det blir valper om ikke så lenge, forventet fødsel i slutten av måneden.